*klikkaa kuvaa, niin saat sen suurennettua

TÄRKEÄ ON ONNISTUA RAKENTAMISESSA

Rakennuslupasuunnittelu ei ole aina vain puhtaaksi piirtämistä, vaan täytyy huomioida yksityiskohdat jotka lisää toimivuutta, huomioida rakennusmääräykset, talotekniikan vaatimukset, vaadittavat tilatarpeet eri toiminnoille ja tontin kaavamääräykset ja ilmansuunnat.
Lupakuvien tekijällä täytyy olla myös tarpeeksi tietoa rakenteiden kestävyydestä ja fysiikasta ettei rakentajalle tule suuria muutoksia ja yllätyksiä rakentamisen ja asumisen myöhemmissä vaiheissa.
Suunnittelutyöllä voi säästää myös työkustannuksissa tontilla ja tarvikkeissa.

RISKITÖNTÄ PALVELUA

Sovitun hinnan ja toimitusajan lisäksi täydennetään samaan hintaan lupapiirustuksiin viranomaisten vaatimia täydennyksiä.
Lisäksi saat 3d-piirustuksia julkisivu- ja pohjapiirustuksista, missä suunniteltu rakennus hahmottuu sinulle valmiina kuin valokuvassa.

KUN SINULLA ON AJATUKSIA - RAKENNUSLUPA VOIDAAN TOTEUTTAA

Voit jättää vain soittopyynnön, kun sinulla on ajatuksia ja tarpeita rakentaa.
Keskustelun perusteella voin tehdä karkean luonnoksen tai löytää jo valmiit piirustukset sopivasta rakennuksesta.
Saat sitovan tarjouksen suunnitelmista, kun on tarpeet ja toiveet ko. rakennuksesta ovat kirjallisena, luonnospiirustuksien tai kuvien avulla hahmotettu.
Tarvittaessa soitan enenen tarjouksen tekemistä, missä tarkennetaan tavoitteita ja tarpeita ko. rakennuksesta.
Tarkistat pohjapiirustuksen ja julkisivut enennen lopullisten lupakuvia piirtämistä, mitä helpottaa 3d- kuvat pohjapiirustuksesta ja julkisivuista.
Rakennuksen korkeudet, materiaalit ja toimivat- ja turvalliset rakenteet sovitaan yhdessä ennen lupapiirustuksien tekemistä.


OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ

PYYDÄ TARJOUS TAI KYSY LISÄÄ